Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü İşveren/yönetici Anketi

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İŞVEREN/YÖNETİCİ ANKETİ

Sayın İlgili,
Uluslararası ölçekte başarılı olabilecek Çevre Mühendisleri yetiştirmeyi misyon edinen bölümümüz, eğitim kalitesini yükseltmek ve Mühendislik Değerlendirme Kurulu’nca (MÜDEK) verilen yetkinlik statüsünü alıp, sürdürmek için sürekli bir iyileştirme ve yenilenme sistemi oluşturmaktadır.
Siz Değerli paydaşlarımızdan gelen görüş ve katkılarla programımızın performans çıktılarının sürekli olarak yenilenmesi için aşağıdaki “İşveren / Yönetici Görüş ve Değerlendirme Formu ”nu doldurmanız eğitim sistemimizin iyileştirilmesi ve toplumumuza faydalı daha başarılı mühendisler yetiştirmemiz adına bizlere yön verecektir. Yapacağınız katkılar ve ayıracağınız değerli zamanınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.